Here are some questions about ‘The Pokemonster Quiz’ as these contains skill, what u know about me and luck. Most of these questions may not make sense to u, but people will complete the quiz.
Answer these questions by commenting below, and I will put how many marks you got correct and your level you’re on (lol)!!!!!!!

If you are doing the Pokemonster Quiz 1 (the quiz below this message) please start you comment with the word Poke1

Pokemonster Quiz One

1. mlp3399 is… (1 answer, 2 marks)

a) Someone
b) A weirdo
c) 9933plm?
d) … Is what?

2. Which is the best site out of these? (2 answers, 3 marks)

a) moshimonsters4u

b) Zordpress

c) Gamesters

d) thewackybogeys

3. Can you remember this sequence? b13151981614121 (1 answer, 1 mark)

a) Yeah baby!
b) No
c) Erm… ok
d) abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

4. (1 answer, 2 marks)

a. Pikachu!
b) Pokemon rules not
c) Who is it?
d) Nah

5. In the mini quiz, how many questions were they? (1 answer, 2 marks)

a) 4
b) 2
c) 3
d) 1

6. Wazzup? (1 answer, 1 mark)

a) nm u
b) note
c) ok
d) WWWWWWWWWAAAAAAAZZZZZZZZZZZUUUUUUUPPPPPPp

7. What are the grades for this Quiz test? (2 answers, 1 mark)

a) 1c – 5 marks
b) 3c – 12 marks
c) 4c – 18 marks
d) 8a – 50 marks

8. 1+1+1+1+1+1+1+1= (2 answers, 2 marks)

a) 3
b) 2
c) 4
d) *beep*

9. I hope you remembered! (1 answer, 3 marks)

a) b13141981614121
b) b13151981614121
c) b13151982614121
d) b12151981614121

10. How many 0’s in this question? (1 answer, 3 marks)

a) 2
b) 0
c) 3
d) 1

11. Which is the best show? (1 answer, 2 marks)

a) Spongebob Squarepants
b) Comedy shows
c) Britain’s Got Talent
d) The X Factor

12. Who is pokemonster2908? (2 answers, 3 marks)

a) Someone great
b) A person
c) 8092retsnomekop spelt backwards
d) A cool mate 😎

13. What is the 7th letter of this sentence? (No spaces included, 1 answer, 1 mark)

a) g
b) h
c) i
d) j

14. Does pokemonster2908 have facebook? (1 answer, 1 mark)

a) yes
b) no
c) Is this the owner of this site?
d) soon probably

15. Who is/are the missing Pokemon below? (2 answers, 1 mark)

a) Torchic
b) Mudkip
c) Torchic and Mudkip
d) Every Pokemon apart from the one’s that are on there

16. This site should be renamed: (1 answer, 1 mark)

a) http://www.pokemonster2908.com/
b) http://www.losersunite.com/
c) http://www.a.com/
d) http://www.b.com/

17. Mlp3399 is: (In famous percentage across the sites he has been on, 2 answers, 3 marks)

a) 1% famous
b) 1/100 famous
c) 30.2% famous
d) 30.279786% famous

18. purdyw is: (In famous percentage or fraction across the sites he has been on, 2 answers, 2 marks)

a) 5% famous
b) 80/100 famous
c) 80% famous
d) 0% famous

?. What question is this? (1 answer, 2 marks)

a. Question 19
b. Question 20
c) Question 4
d) Question 14

20. What was the secret password again? (1 answer, 3 marks)

a) b13141981614121
b) b13151981614121
c) b13151982614121
d) b12151981614121

21. Can you answer to the question on Question 30? (2 answers, 2 marks)

a) Yes
b) No
c) What the heck?
d) I am the question master!

22. 2 celebraties are: (2 answers, 1 mark)

a) No one
b) Spongebob Squarepants
c) Justin Bieber
d) Diary Of A Wimpy Kid

23. Can you match five thousand pounds? (1 answer, 1 mark)

a) Yes, yes I can
b) No, but a tin can
c) How do you do that?
d) Eggshells and radishes!

24. Is this question easy? (4 answers, 1 mark)

a) Yes
b) Definitely
c) Yes it is
d) I can’t get this wrong

25. Which word is spelt correctly?

a) Freind
b) Milion
c) Fousand
d) None, because they are spelt wrong

26. Does pokemonster2908 know purdyw? (2 answers, 3 marks)

a) Yep, they do as they are cool
b) purdy who?
c) No, I don’t think so
d) Bananas!

27. How long did it take to do this quiz? (1 answer, 4 marks)

a) 2 days, 5 hours and 3.5 minutes
b) 3 days, 9 hours and 2 minutes
c) 2 days, 1 hour and 5 minutes
d) 3 days, 5 hours and 3.5 minutes

28. Put the letters in the gaps to make a name of a Comedian on Youtube: (1 answer, 2 marks)

T_e Ann_y__g O____e

29. How do you get to people together? (3 answers, 2 marks)

a) Drive down the M4
b) Be Cool
c) Have a romantic date
d) Try to impress someone

30. How many questions are they in this quiz? (1 answer, 2 marks)

a) 4
b) A quiz?
c) 9,000
d) No one knows that

31. Knock, Knock! (1 answer, 1 mark)

a) Who’s There?
b) Erm… no
c) It’s a joke
d) BOOM!!!!

32. What is this? (2 answers, 3 marks)

a) Pokemon Anime Image 1
b) Ash and Pikachu
c) Mr T
d) Question 33

33. What is is upside down: (1 answer, 1 mark)

a) w
b) ww
c) www.
d) wwww

34. What is a good theme tune? (3 answers, 2 marks)

a) The Rocky Theme Tune
b) abc
c) Nothing
d) Pokemon Theme Tune

35. When did pokemonster2908 open this site? (2 answers, 1 mark)

a) Apr 20
b) Apr 21
c) Apr 22
d) Apr 23

36. Who/What is Tyson? (2 answers, 1 mark)

a) A Team Rocket (Team Racket) executive
b) A film made in 2008
c) Nothing
d) The worst name ever

37. Which word is spelt correctly? (1 answer, 1 mark)

a) Freind
b) Milion
c) Fousand
d) None, because they are spelt wrong

38. Has question 37 been repeated in this quiz? (not the mini quiz 1 answer, 3 marks)

a) Yes
b) No
c) Dunno
d) What the?

39. How popular is Epicbogey? (2 answers, 2 marks)

a) Hardly popular
b) Very popular
c) In the middle
d) A bit

40. Name at least 1 site which is a member of the pokemonster and purdyw family: (2 answers, 4 marks)

a) http://pokemon.wordpress.com/
b) http://clubpenguin46072.wordpress.com/
c) http://moshimonsters4u.wordpress.com/
d) http://moshimonsters.wordpress.com/

41. On Moshi Monsters, what colours are ‘Friend?’ [pokemonster2908’s pet] (1 answer, 1 mark)

a) Yellow and Black
b) White and Black
c) Yellow and White
d) Multicoloured

42. Wazzup? (3 answers, 2 marks)

a) Good one
b) ?
c) Bein’ cool
d) wwwwwwwwwaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuupppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43. The types of guitar are: (1 answer, 1 mark)

a) Acoustic & Electric
b) Just Electric
c) Just Acoustic
d) Paper Jam’s count!

44. Pokemonster2908 plays … (2 answers, 3 marks)

a) Nothing
b) An acoustic guitar
c) Video games
d) With Lego (not)

45. Pokemonster2908 and purdyw are: (2 answers, 3 marks)

a) Close buddies
b) Morons
c) Moshi Monsters fans
d) People who live in the ____ .

46. Dr Who should have David Tennant as the main star! (1 answer, 1 mark)

a) True
b) False
c) Kind off
d) Definitely untrue

47. Pokemon equals (2 answers, 2 marks)

a) Madness
b) Evil
c) A good anime
d) FUN!!!

48. Did you remember? (1 answer, 3 marks)

a) b13141981614121
b) b13151981614121
c) b13151982614121
d) b12151981614121

49. This is … (2 answers, 2 marks)

a) A quiz
b) SSSSPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAA!!!!!!
c) Uncool
d) Mlp3399

50. What is 34095 + 28439? (1 answer, 1 mark)

a) 62434
b) 62494
c) 62534
d) 62594

Here is (hopefully) all of the news that was on the Daily Growl:

Tuesday 8th June 2010.

Once again, alot of news!

First of all, a new site was born yesterday and is called http://theweeklyblab.wodpress.com/ and find out how it got started. Secondly, the authors has deleted clubpenguin4607’s site, so sorry to all clubpenguin4607’s fans. In other news, like on my newest post that evangeline145 is an author on my site! Lets see how purdyw is doing with his new site, check it out now!

Pokemonster2908 and purdyw

Wednesday 2nd June 2010.

The site … changing?

This may be noted that our brother site http://cpcheatingservice.wordpress.com/ will be changing to http://purdyw.wordpress.com/ so please stay in tune to purdyw’s site to find out!

Monday 31st May 2010.

School …

Hey, I have had rough times at school, but with Sats done and over, I can talk more (hooray) and say more stuff, for a bit that is…

Friday 21st May 2010.

Since this, I have not been updating much on the Daily Growl, so I have this ‘feeling’ this will be closed soon and reborn with a brand new page called ‘Updating Sites’ which I may speak more about.

Thursday 23rd April 2010.

Happy St George’s Day!

It is now St George’s Day and it is based on George himself and a bearded dragon. The dragon was invading a place when Sir George came in and defeated the dragon on this day!

Wednesday 22nd April 2010.

This is a brand new site so I came in with this page, the Daily Growl, which is based on Moshi Monsters. I will put stuff about Moshi Monsters on the Home, and I started playing it on the 16th of February 2010, Magical!o

Thanks for looking at this, it means ALOT to me for doing this quiz and commenting. It has taught me and you doing this, it has been alot of fun doing it, and I hope you have enjoyed it too, because I certanly have.

If you haven’t done the quiz, go and do the quiz now! xD

If you have, I have already said this once but thank you, this is has been quite a challenge.

You may have think you have completed the quiz… or have you?

51. What did you think of the quiz? (1 answer, 1 mark)

a) Bad
b) Ok
c) Lol, 51
d) ?

52. Pokemonster2908, Mlp3399, Purdyw, Clubpenguin4607 and a few more do: (2 answers, 4 marks)

a) WordPress sites
b) Comments on wordpress
c) Nothing
d) Be normal on wordpress

53. What is on facebook? (2 answers, 2 marks)

a) Status Shuffle
b) Great stuff
c) What is facebook?
d) Nothing

54. Open a new window, then press ALT & F4. (1 answer, 1 mark)

a) Why what happens?
b) Init bled
c) No
d) No No No Nom Nom

The final question:

55. Do you have a million pounds? (1 answer, 1 mark)

a) No
b) I wish I did, but no
c) I have £500 k, is that close enough?
d) Yeah baby!

Now for the REAL final Question:

56. Is pokemonster2908 taught you a few good lessons? (1 answer, 1 mark)

a) Probably, NOT!
b) Yes, he has taught loads of lessons indeed
c) Let’s Celebrate (not), he/she hasn’t done a quiz
d) Yes, but only 1

Here’s the new one, yay!

If you are doing the Pokemonster quiz two (the one below) start your comment with the word ‘Poke2’

Pokemonster Quiz 2

1. Diary Of A Wimpy Kid… (2 answers, 5 marks)

a) Is an awesome book and a movie
b) Is dead rubbish
c) Is ok, but needs to be better
d) Zoo Wee Mama!

2. One of the unusual Digimon Games are: (1 answer, 2 marks)

a) Digimon: Pets with Motorcycles
b) Digimon Racing
c) Digimon World 4
d) Digimon: Tom and Jerry!

3. It’s just been… (2 answers, 4 marks)

a) My birthday, oh yeah!
b) Easters with Eggies
c) Christmas golore
d) The day of reckoning

4) AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!! Space aliens, what shall we do?! (1 answer, 6 marks)

a) Use a ray gun
b) Use a nuke
c) Let them kill you
d) Moustache power!

5) You’re supposed to be my friend! (2 answers, 1 mark)

a) Uuummm… no
b) Two can play at that game!
c) Was I?
d) It’s a great song

6) How can be school life? (1 answer, 6 marks)

a) Boring
b) Rough
c) Great
d) I love school, I’m a weirdo!

7) What the heck, I pooped in my diaper! (1 answer, 2 marks)

a) ?
b) Oh yeah baby I am the master at doing that!
c) Dag Nab these boring life!
d) Go art!

8) What was the burning code in the first Pokemonster Quiz? (1 answer, 3 marks)

a) b13141981614121
b) b13151981614121
c) b13151982614121
d) b12151981614121

9) If you rate this site out of popularity from 1 to 200, what would you put this site? (202 answers, 100 [4] 50 [2] 32 [1] 30 [0] marks)

*Your answer here*

10) Space Invaders, Pac – Man and Dig Dug are: (2 answers, 3 marks)

a) Arcade Games from the 1980′s
b) Arcade Games made by Namco
c) Modern Games by Coca – Cola
d) Fun games which can be for the Nintendo DS as well even if you don’t believe it!

11) How many sides on a – pointed star? (1 answer, 2 marks)

a) Uuummm…6
b) 10
c) 12
d) There’s 79, oh baby!

12) What’s the name of this site? (2 answers, 5 marks)

a) Gamesters, as the name suggests ;)
b) Epicbogey
c) WT*
d) The Yokey Team’s 2nd in command blog

13) On Call Of Duty: Black Ops, who’s the president? (1 answer, 3 mark)

a) John. F. Kennedy
b) President Nixon
c) Samantha
d) Santa Claus

14) Who is pokemonster2908? (2 answers, 3 marks)

a) The one who had the idea of this site
b) A close friend of purdyw
c) A facebook user who go on it like no tomorrow
d) Diary Of A Wimpy Kid writer

15) What’s the name of this title? (1 answer, 7 marks)

a) Pokemonster Quiz
b) Pokemonster QUiz 2
c) Pokemonster Quiz 2
d) POKEMONSTER QUIZ!!!!!!!!!!!!!!!

16) What is the link for the Epicbogey wordpress site? (1 answer, 2 marks)

a) http://losersunite.wordpress.com/
b) http://epicbogey.wordpress.com/
c) http://purdyw.wordpress.com/
d) http://mlp3399.wordpress.com/

17) This team is renamed: (1 answer, 3 marks)

a) Yokey Team
b) The Yokey Team
c) Thee Yokey Team
d) PurdyCorp

18) How many fingers are on a hand? (1 answer, 2 marks)

a) 2
b) 3
c) 4
d) 5

19) Which is the odd one out? (2 answers, 3 marks)

a) 1
b) 2
d) 1
c) 1

The final question :-(

20) Spell it: The Annoying Orange

Advertisements

5 Responses to “Pokemonster Quiz”


  1. 1 clubpenguin4607 August 29, 2010 at 17:42

    Lol im clubpenguin4607 it took me a while to find this site. :p

  2. 2 sammiej November 15, 2010 at 19:30

    1.a
    2.c
    3.b
    4.a
    5.a
    6.d
    7.a
    8.d
    9.b
    10.d
    11.b
    12.c
    13.d
    14.a
    15.d
    16.a
    17.a
    18.a
    19.a
    20.b
    21.c
    22.a
    23.d
    24.a
    25.d
    26.a
    27.a
    28.a
    29.d
    30.d
    31.a
    32.b
    33.a
    34.c
    35.d
    36.d
    37.d
    38.a
    39.c
    40.a
    41.a
    42.b
    43.a
    44.b
    45.a
    46.a
    47.d
    48.c
    49.a
    50.c
    51.b
    52.a
    53.a
    54.a
    55.b
    56.d

  3. 3 pokemonster2908 November 19, 2010 at 18:44

    Correct answers: 1, 2, 4, 6, 9, 11, 13, 14, 15, 16, 19, 20, 24, 25, 26, 29, 30, 32, 37, 38, 39, 41, 43, 44, 45, 46, 47, 49, 50, 52, 53.

    Marks: 59/105

    Level: 6c

    Pokemonster2908 says: Well done! Better than I expected!

  4. 4 Purdyw December 4, 2010 at 14:37

    whats the answer 2 number 2?

  5. 5 Purdyw December 16, 2010 at 17:53

    Rating Out Of 10: 7.5


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Copyright Notice

All pictures and text on this site is copyright of Gamesters and The Purdycorp 2010-2013 All rights reserved. Anyone who does copy without written permission from the blog owner will have there site shut down!

Gamesters' stats

  • 7,810 amazing people have visited Gamesters!

%d bloggers like this: